Tinka ir veganiškam jogurtui gaminti.
Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l jogurto.
Sudedamosios dalys: Bifidobacterium lactis (2 kamienai),
Lactobacillus
acidophilus (2 kamienai), Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococus thermophilus, Bifidobacteriuminfantis
Pagaminimo būdas: suberkite vieną pakelį raugo į 1–3 litrus šilto pieno (+37°C...+40°C) arba sojų gėrimo, išmaišykite.
Sojų gėrimo sudėtyje turi būti tik sojų pupelės ir vanduo. Apvyniokite puodą rankšluosčiu ir palikite 6–8 valandas šiltoje vietoje.
Galima gaminti ir daugiafunkciniame puode. Pagamintas produktas gali būti laikomas šaldytuve 5 dienas.
Laikyti šaldytuve +2°C–+8°C sandarioje pakuotėje 12 mėn. nuo pagaminimo datos. Pradarytą pakelį iš karto sunaudoti.
Pagaminimo data nurodyta ant pakuotės.
Grynasis kiekis 2g
Kilmės šalis: Ukraina
Platintojas: UAB „Korrita“, Kovo 11–osios g. 18, Kaunas
LT–51380, LietuvaPanašios prekės
Sausas bakterinis jogurto raugas
Gerųjų bakterijų raugas jogurtui namuose pasigaminti. Skanus ir naudingas kasdienis produktas. Lab..
Sausas bakterinis jogurto raugas PROBIO 4x1.0g
Tinka ir veganiškam jogurtui gaminti.Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l jogurto.Sudedamosios da..
Prieskonių mišinys LIEKNĖJIMAS
Prieskonių mišinys „Lieknėjimas“ tinkantis prie varškės, žuvies, mėsos, kiaušinių patiekalų, įvairių..
Žymos: sausas raugas bakterinis raugas