• Sausas bakterinis jogurto raugas PROBIO 4x1.0g

Sausas bakterinis jogurto raugas PROBIO 4x1.0g


  • 5,18

Tinka ir veganiškam jogurtui gaminti.

Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l jogurto.

Sudedamosios dalys: Streptococus thermophilus, Lactobasillus delbruecki ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophilus (2 kamienai), Bifidobacteriumlactis (2 kamienai), Lactobacillus casei, Lactobacillus rhemnosus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacteriuminfantis

Pagaminimo būdas: suberkite vieną pakelį raugo į 1–3 litrus šilto pieno (+37°C...+40°C) arba sojų gėrimo, išmaišykite.

Sojų gėrimo sudėtyje turi būti tik sojų pupelės ir vanduo. Apvyniokite puodą rankšluosčiu ir palikite 6–8 valandas šiltoje vietoje.

Galima gaminti ir daugiafunkciniame puode. Pagamintas produktas gali būti laikomas šaldytuve 5 dienas.

Laikyti šaldytuve +2°C–+8°C sandarioje pakuotėje 12 mėn. nuo pagaminimo datos. Pradarytą pakelį iš karto sunaudoti.

Pagaminimo data nurodyta ant pakuotės.

Grynasis kiekis 4g

Kilmės šalis: Ukraina

Platintojas: UAB „Korrita“, Kovo 11–osios g. 18, Kaunas

LT–51380, Lietuva

Galbūt norite parašyti atsiliepimą apie šią prekę?

    Prastas           Puikus

Panašios prekės

Sausas bakterinis jogurto raugas

Sausas bakterinis jogurto raugas

Gerųjų bakterijų raugas jogurtui namuose pasigaminti. Skanus ir naudingas kasdienis produktas. Lab..


5,18

Sausas bakterinis jogurto raugas IMUNO 4x0.5g

Sausas bakterinis jogurto raugas IMUNO 4x0.5g

Tinka ir veganiškam jogurtui gaminti.Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l jogurto.Sudedamosios da..


5,18

Prieskonių mišinys LIEKNĖJIMAS

Prieskonių mišinys LIEKNĖJIMAS

Prieskonių mišinys „Lieknėjimas“ tinkantis prie varškės, žuvies, mėsos, kiaušinių patiekalų, įvairių..


1,60