• Ekologiški raudonėliai Organic Islands, 30 g

Ekologiški raudonėliai Organic Islands, 30 g


  • 3,09

Kikladų salyne ( Graikija) ekologiniuose ūkiuose auginami raudonėliai ne tik skiriasi nuo kitų, bet yra unikalūs ta prasme, kad klimato ir dirvožemio sąlygos suteikia jiems  ypatingą kokybę (eterinių aliejų, veikliųjų medžiagų procentas ir kt.).Ši aplinkybė tiesiogiai įtakoja  jų skonį, aromatą bei poveikį organizmui. Raudonėlis yra bene pagrindinis Viduržemio jūros virtuvės ingredientas. Jis žinomas dėl išskirtinio kvapo ir skonio, tačiau turi ir daug gydomųjų savybių. Tradiciškai raudonėlis vartojamas virškinimo sistemos problemoms spręsti:  viduriavimui, uždegimui bei turi antibakterinį poveikį.

Jis naudojamas gydant burnos ir tonzilių uždegimus. Šiuolaikiniai tyrimai parodė, kad raudonėlis turi stiprų antibakterinį, priešgrybelinį, antioksidacinį ir priešvėžinį poveikį. Jame yra daug antioksidantų, kurie apsaugo ląsteles nuo pažeidimų, lėtina jų irimą ir senėjimo procesą.

Paruošimas ir vartojimo būdai:

– raudonėliai kulinarijoje naudojamas pomidorų padažui, picai, cukinijai ir alyvuogėms gardinti. Puikus prieskonis ruošiant salotas, ypač tas, kurių pagrindinis ingredientas yra pomidorai.

– raudonėlių arbata : į puodelį karšto vandens įpilkite vieną arbatinį šaukštelį raudonėlių ir palaikykite uždengę 4-5 minutes, nukoškite ir mėgaukitės karšta arbata arba, įdėjus  ledo, gaivinančiu gėrimu. Galite paskaninti medumi arba vynuogių sirupu.


Sudedamosios dalys: ekologiškų raudonėlių žiedai ir lapai.

Geriausias iki: nurodyta ant gaminio pakuotės.

Grynasis kiekis: 30 g.

Laikyti sausoje, saulės spinduliams nepasiekiamoje vietoje.

Prekės ženklas: Organic Islands

Gamintojas: Organic Islands, P.C. www.organicislands.gr

Kilmės šalis: Graikija, Kikladų salų grupė, Nakso sala.



Galbūt norite parašyti atsiliepimą apie šią prekę?

    Prastas           Puikus