Aženo slyvos, stambios (33 – 44 vaisiai 500 g), rehidratuotos, pasterizuotos. „Ente” veislės Aženo slyvos skinamos tik kada pasiekia optimalią brandą. Šios džiovintos slyvos yra minkštos tekstūros, o aukso geltonumo minkštimas nesusikaramelizavęs. Slyvos kaip ir kiti Maison Cotolot siūlomi džiovinti vaisiai yra be saldiklių ir konservantų. Aženo slyvos – mažai kaloringas vitaminų, mineralų bei maistinių skaidulų šaltinis.
Sudedamosios dalys: pasterizuotos Aženo slyvos. Gali pasitaikyti slyvų su kauliukais arba jų trupinėlių.
Maistingumas (100 g) :
energinė vertė 1019 kJ / 241 kcal
riebalai 0 g , iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g ,
angliavandeniai 54 g, iš jų cukrų 35 g ,
skaidulinės medžiagos 7 g
baltymai 2 g,
druska 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje (15-20 °C) nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje ir vabzdžiams neprieinamoje vietoje.
Geriausias iki: nurodyta ant gaminio pakuotės
Gamintojas: Cotolot sarl, Zi Du Rooy, Rue Denis Papin 47300 Villeneuve Sur Lot, France www.cotolot.com
Kilmės šalis: Prancūzija
„Pruneaux d’Agen“ – saugoma geografinė nuoroda.