Paruošimo būdas: 1 arbatinis šaukštelis kavos užpilamas stikline verdančio vandens, uždengus palaikoma 3-5 minutes kad prisitrauktų, nukošti nereikia. geriama 1-3 kartus per dieną.
Likusias minkštas šaknis naudinga valgyti, galima pvz, su medumi ir smulkintais riešutais. Be to, galima vietoj medaus dėti šviežio agurko arba obuolio, svogūnų laiškų arba krapų, apšlakstyti citrinos sultimis - sunaudoti maistui.
Sudedamosios dalys: 100 proc. trūkažolės ((lot. Cichorium) šaknys
Grynasis kiekis: 100g
Panašios prekės
Gilių kava
Ąžuolo gilė yra šio augalo sėkla, išsauganti ąžuole slypinčią informaciją. Ši kava be kofeino, yra t..
Gudobėlės sėklų kava
Gudobėlės sėklų kava tinka „šalto“ tipo žmonėms – su dažnai šąlančiais rankų ir kojų pirštais. Ši ka..
Kiaulpienės šaknų kava
Senovinis mūsų gėrimas. Siekiame atgaivinti tradiciją. Skonis panašus į įprastinį kavos pupelių kavo..